Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Yomellamo

Sider: [1]
1
Mange tak for links. Jeg har forsøgt at indtaste den data jeg har.

Det er ikke 2 uafhængige serier, med modstand foran, så vidt jeg kan se? Det er 2 printplader med 3 LEDs monteret på hver plade. Ledningen går så fra transformatoren til den første plade, derefter til den anden plade og derfra tilbage til transformatoren.

Jeg har så klippet den ene printplade med 3 LEDs væk  og sat ledningen sammen i stedet for. Når jeg tænder, lyder de 3 LEDs, men efter kort tid begynder de at blinke. Først langsomt og derefter hurtigt. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg tænker, at hvis jeg erstatter de 3 LEDs jeg har fjernet, med en modstand, så burde det at fungere.

Udfordringen er at regne modstandens størrelse ud.
Strømkilden giver 23 volt og max 350 mA.
De 3 LEDs er vist 1W hver med ca. 3,5 volt. Lampen som helhed med 6 LEDs er i hvert fald angivet til 6W. Jeg kender ikke strømstyrken for LED'erne. Kan det passe det er ca. 40 mA pr stk?
Hvis jeg bruger de tal i beregnerne giver det en modstand på ca. 39 ohm (hvis 350 mA for systemet) til 330 ohm (ved 40 mA).

Nogen bud på hvilken modstand der kan bruges?
Og hvor mange W den skal kunne klare?

2
Hej,

Jeg skal bruge en modstand til et lille projekt med nogle udendørslamper og vil høre om I kan hjælpe :)

Jeg har nogle lamper, med 2x3 LED i serie (3 der lyser op og 3 ned). Jeg vil gerne fjerne 3 af dem (dem der lyser opad) og erstatte med en modstand. Der er 230 volt standard ind i lampen til en hvid omformer. Derfra er der udgangsstrøm til dioderne på 23 V og 0,35A. Dioder er på 1W hver, og jeg vil som sagt gerne fjerne 3.

Hvilken modstand skal sættes ind før de 3 dioder for at erstatte de 3 jeg har fjernet?

På forhånd tak!

Sider: [1]