Nylige indlæg

Sider: 1 [2] 3 4 ... 10
11
HF-teknik / BlueBeacon Website
« Nyeste indlæg af Wedecon Design Dato Juni 03, 2018, 14:22:17 »
Ny wireless  BlueBeacon website fra WedeCon under konstruktion .... snart færdig
      8) Ny udviklet Bluetooth Tracking beacon modul
http://bluebeacon.webnode.dk 8)
12
R/C & Modeltog / Sv: Større Servo
« Nyeste indlæg af Jesper_Munkholm Dato Maj 27, 2018, 08:38:24 »
Som jeg lige ser det, skal in 1 og 4 have signal for at den kørere, og så 2 og 3 for “bak”
Jeg ville prøve at sætte den ene ledning på 1 og 4. Og den anden på 2 og 3 (måske med en modstand i serie på begge servomotor ledninger!) :)
13
R/C & Modeltog / Sv: Større Servo
« Nyeste indlæg af knudr Dato Maj 26, 2018, 20:26:27 »
Hej igen
Jeg har anskaffet denne noget billigere  h-bridge som på billederne, men kan ikke rigtig få det til at virke. Det skulle gerne virke ligesom på billedet i det tidligere indlæg, altså at h-bridgen styres af en servo, som jo leverer fra ca -4v til +4volt, og motoren derved kører frem / bak.
Men hvordan forbinder jeg servoens 2 ledninger til h-bridge'ens IN1, IN2, IN3, IN4 og GND?
Hvis det altså er muligt...?
Knudr
14
Hej Mikkel
Skønt at have lokaliseret problemet  8)

0,63A x 230V= 145W så selv med 1 PID på 350W ville din sikring været gået efter et stykke tid

Hvad er det du limer / smelter sammen?

Ja lige præcis, jeg kunne selvfølgelig også bare selv have tjekket at det var de rigtige sikringer jeg fik udleveret første gang, meeeen nej det gjorde jeg jo ikke..  :P

Det er i første omgang sådan noget VLT gummi fra Castaldo til at lave gummiforme af:
http://www.castaldo.com/english/products_eg/vlt/vlt.html

Men med det nye setup kan jeg jo godt komme op i de noget højere temperaturer som dette No shrink gummi kræver:
http://www.castaldo.com/english/use/u_noshpink.html
15
Arduino & Lign. / Sv: Problemer med IRLZ44N og Arduino
« Nyeste indlæg af Jakobsen Dato Maj 14, 2018, 10:14:09 »
Dit diagram ser rigtigt nok ud,
Lav  lige et par hurtige test's

1: Hvis du kortslutter kortvarrigt  din fellem med drain med source trækker relæet så?

2: Hvis du afbryder din 1k og lægger den manuelt til +5v ud af din regulator trækker relæet så?

Hvis ja til ovenstående så kommer der måske ikke +5V ud opå din arduino på D11, kan ikke huske o der er en af udgangene der kræver ekstern pull up.

Du skal kunne måle om D11 skifter mellem 5v og 0v hvis du kun ser 0V så prøv at hæng en modstand på 1K mellem +5V og D11 se så om det skifter mellem 0/5 hvis ikke så kan det være din code eller måske en defekt udgang ,
Prøv da en anden udgang (ret også i koden)

16
Arduino & Lign. / Sv: Problemer med IRLZ44N og Arduino
« Nyeste indlæg af Cerapachy Dato Maj 13, 2018, 16:10:34 »
Ja næsten, har lavet et diagram som måske kan hjælpe!
17
Arduino & Lign. / Sv: Problemer med IRLZ44N og Arduino
« Nyeste indlæg af Jakobsen Dato Maj 12, 2018, 11:01:06 »
18
Arduino & Lign. / Sv: Problemer med IRLZ44N og Arduino
« Nyeste indlæg af Cerapachy Dato Maj 12, 2018, 02:26:42 »
Hej Jan! Jeg har en knap jeg trykker på, som så sender et 5v signal til IRLZ44N. Jeg har 2 3.6 volts batterier kan simpelthen ikke forstå, hvorfor den ikke vil sende mere end 4.5 volts igennem den!
19
Arduino & Lign. / Sv: Problemer med IRLZ44N og Arduino
« Nyeste indlæg af Jan Dato Maj 12, 2018, 02:22:03 »
Hej Cerapachy.

IRLZ44 kan sagtens køre på 5V, da typen er en Logic Level .
Der må være noget andet der driller.
Er det en fast 5V spænding fra Arduinoèn eller er den pulserende ?

mvh  Jan
20
Arduino & Lign. / Problemer med IRLZ44N og Arduino
« Nyeste indlæg af Cerapachy Dato Maj 11, 2018, 23:43:47 »
Jeg prøver på at få en Arduino til at styre et seperat system, som køre på et 9volts batteri ved hjælp af en IRLZ44N.

Mit problem er at jeg ikke kan få mere end 4.5 volts igennem min IRLZ44N, selvom batteriet kan sende 9volts ud. Jeg tror det kan have noget at gøre med at selve Arduinoen kun sender 5v igennem altså (HIGH/LOW) for at aktivere den, er der noget man gøre her?

Hvis der er mere i har brug for at vide, så spørg endelig. :)
Sider: 1 [2] 3 4 ... 10