Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - knagsted

Sider: [1]
1
Strømforsyninger - Omformer - Inverter / Sv: Switchmode PSU
« Dato: September 05, 2018, 20:38:32 »
Hej
Tak for svar. Foreløbig har kun målt med mit SparOmeter og det viser 0 amperer og 0 watt. For sportens skyld skal jeg ha' et amperemeter i mellem.

Peter

2
Strømforsyninger - Omformer - Inverter / Switchmode PSU
« Dato: September 05, 2018, 09:15:34 »
Kan det passe at en Switchmode PSU ikke har noget forbrug fra nettet hvis den ikke er belastet på udgangen? Jeg har målt på nogle mobilladere og de viser 0 ampere på 220 volt siden indtil stikket sættes i f.eks. en telefon. Det er åbenbart kun lineære ladere der bruger omkring 5 watt i tomgang.
Peter

3
Strømforsyninger - Omformer - Inverter / Sv: Lenovolader
« Dato: Marts 01, 2018, 11:09:11 »
Hej Jakobsen.
Det har jeg ikke lige tænkt over så jeg vil kikke i BIOS'en. Det er korrekt at dioden i prikken over i'et i ThinkPad opfører sig som du beskriver. HP har beholdt deres lysdioder.

Peter

4
Strømforsyninger - Omformer - Inverter / Sv: Lenovolader
« Dato: Februar 28, 2018, 17:21:42 »
Jeg ved ikke om de synes det er smart at der ikke er nogen lamper på. Jeg kan også godt savne harddisk lampen, så man kan se om der er aktivitet. Det er en Lenovo T450 type 20BV001BMD.

Peter

5
Andet analog relateret / Sv: Lækstrøm i kondensator
« Dato: Februar 28, 2018, 17:16:57 »
Tak for svar.

Undskyld jeg var noget sen på den.

Peter

6
Strømforsyninger - Omformer - Inverter / Lenovolader
« Dato: Februar 26, 2018, 18:13:20 »
Jeg har en nyere Lenovo Pc helt uden lamper og det betyder at jeg ikke kan se hvornår Pc'en tror at den er færdigopladet. Jeg vil ikke klippe ledningen over (DC siden), men jeg ville gerne sætte et smart kredsløb på som kan indikere hvornår opladningen er ved at være afsluttet. Hvis jeg havde den bøsning der sidder i Pc'en og stikket som sidder på laderen, kunne man indskyde noget i DC vejen, men det kræver jo nærmest en defekt Pc og lader som man kunne skille ad for at få stikkene. Et wattmeter på AC siden kan gøre det, men det er ikke så smart når man er på farten. Ligegyldigt hvad man siger, så er det dårlig idé bare at lade natten over. Har nogen en idé?

Peter

7
Andet analog relateret / Lækstrøm i kondensator
« Dato: December 17, 2017, 10:17:00 »
Hvordan tester man en kondensator for lækstrøm? I forbindelse med renovering af diverse gamle måleinstrumenter har jeg brug for at kunne måle lækstrømmen i de gamle kondensatorer og ikke bare skifte dem alle ud. Engang eksistererede der apparater til at påtrykke en kondensator sin prøvespænding (f.eks. 600 volt), men et sådant hænger ikke på træerne. Men det var hurtigt at bruge (erindring fra min læretid).

Peter


Sider: [1]