PICKit 3 connect problem (Læst 1886x)

Offline Leonard

  • Spændingsdeler
  • ****
  • Indlæg: 67
  • Antal brugbare Indlæg: 2
    • Vis profil
    • RC Trucks
PICKit 3 connect problem
« Dato: September 18, 2014, 22:02:45 »
Da jeg vil forsøge at programmere PIC 16F1789 har jeg anskaffet en PICKit 3, den gamle PICKit 2 understøtter ikke denne kreds.
Men 3'eren vil ikke connecte, der kom den sædvanlige pop-up med ny enhed og driver installering op, da jeg satte den til første gang og det forløb normalt. Men når jeg åbner MPLAB IDE 8.92 eller MPLAB X IPE 2.20 vil den ikke connecte. Den kan tilsyneladende godt finde den, men altså ikke fuldføre connect.
På PICKit 3 lyser Power grøn og Active blå, mens Status er slukket.

Nogen gode forslag ?
Thomas Leonard

 

Offline asm7100

  • Højpas filter
  • *****
  • Indlæg: 309
  • Antal brugbare Indlæg: 17
  • Hvis det ikke kan gøres så gør det alligevel.
    • Vis profil
Sv: PICKit 3 connect problem
« Svar #1 Dato: Januar 08, 2015, 11:00:17 »
Hvilket OS bruger du? er driver installeret korrekt?
Bruger du on board power?, eller føder du den fra Pickit3?
MVH
Allan Madsen

 

Offline microtec

  • Jordet Basic
  • **
  • Indlæg: 157
  • Antal brugbare Indlæg: 27
    • Vis profil
    • PicoScope PC-baserede oscilloskoper
Sv: PICKit 3 connect problem
« Svar #2 Dato: Januar 08, 2015, 11:12:36 »
Som det første ville jeg kikke om Pickit3 findes i Windows Enhedshåndtering.
Umiddelbart syntes jeg det lyder som om driveren ikke er installeret rigtigt.
Dansk importør af PicoScope PC-baserede oscilloskoper og Lascar dataloggere.
http://www.microtec.dk

 

Offline asm7100

  • Højpas filter
  • *****
  • Indlæg: 309
  • Antal brugbare Indlæg: 17
  • Hvis det ikke kan gøres så gør det alligevel.
    • Vis profil
Sv: PICKit 3 connect problem
« Svar #3 Dato: Januar 28, 2015, 08:08:38 »
Har du fået den installeret?

Har selv installeret den på windows 8.1
MVH
Allan Madsen

 

Offline Jakobsen

  • Op-amp
  • ***
  • Indlæg: 212
  • Antal brugbare Indlæg: 34
    • Vis profil
Sv: PICKit 3 connect problem
« Svar #4 Dato: Januar 28, 2015, 09:34:31 »
Jeg har Win7 og havde bøvl med PICkit 3 i MPLAB X IDE 2.2 og måtte opgradere til v2.3 der flasher den ny firmware i PICkit og så virkede det.