Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Cl@us

Sider: [1]
1
Generel Elektronik / SMD LED. how to?
« Dato: Maj 30, 2016, 09:55:31 »
Jeg har brug for at lodde ca 40 SMD LED 5050 Dioder sammen i en ring. De er alle sammen hvide, og skal ikke noget specielt andet end at lyse.
Er det fint nok at bare lave en parallel forbindelse mellem alle dioderne, altså plus på den ydre side af ringen, og minus på den indvendige side, og så sørge for at de får leveret strøm nok, eller skal der være modstande og andre komponenter mellem dem?
Er de i bund og grund ikke bare en bunke små dioder, eller pærer?

2
Print & Mekanik / Hvor køber i dimser
« Dato: April 26, 2016, 09:10:48 »
Hvor skal jeg købe alle mine elektroniske komponenter henne?
Jeg var lige forbi Brinck elektronik i går, men de havde umiddelbart ikke de dele jeg skulle bruge, så jeg skal have fundet et sted at handle.
Jeg har kigget på RS-Online, men de vil have 82,- for levering, hvilket lige er i overkanten.
Har i nogle forslag til hvor jeg ellers skal kigge henne efter komponenter?

mvh Claus.

3
Arduino & Lign. / signal fra RC reciver og output til servo
« Dato: Marts 20, 2016, 18:54:11 »
Jeg har kæmpet som en gal med at finde ud af at få læst signalet fra min RC reciver og dermed sendt det videre som output til en servo.
Indtil videre, har det lykkedes mig at læse signalet fra min RC reciver.
Det signal jeg har læst, er samme signal som der bliver sendt ud af min servo tester, som er en værdig der ligger på mellem 500 og 2500, fra min servo tester, og mellem 900 og 2100 på min rc reciver.
midten ligger på 1500. Det er nøjagtig de signaler jeg skal kunne omforme og sende videre til min servo, således at arduino kortet egentlig kun virker som en opsnapper af signalet, så jeg kan begynde at kontrollere andre servoer, eller andet udstyr med det signal.

Jeg har bruge følgende side til at opsnappe signalet, men så kan jeg ikke finde ud af kontrollere et signal ud til servoen fra det signal jeg får ind.
https://www.sparkfun.com/tutorials/348

er der nogen der kan hjælpe mig`?

4
R/C & Modeltog / Styring af PWM signal fra Reciver
« Dato: Marts 07, 2016, 07:50:50 »
Hvem kan lære mig noget om hvordan man omformer et signal fra en modtager til styring af tænd sluk kontakter på RC udstyr.
Jeg skal hovedsageligt bruge en styrestrøm, når der ikke er noget signal, eller lidt signal, hvorefter det skal slukke når der kommer signal.
Jeg har sgu ikke styr på sådan noget, men er sikker på der sidder nogen derude der har 100% styr på sådan noget sjov, og gerne vil lære lidt fra sig.

Jeg befinder mig i den nordlige ende af kbh området, så hvis der var nogen der kunne tænke sig at demonstrere, kigger jeg gerne forbi.

MVH Claus

5
Print & Mekanik / Komponenter til RC styring
« Dato: Marts 07, 2016, 07:29:31 »
Jeg skal bygge noget bremselys på en fjernstyret bil, og vil gerne bygge videre på den allerede i forvejen dims jeg har til at styre det.
Den jeg har nu, har halv styrke på baglyset når bilen kører, når den så står stille, så lyser den helt op. Jeg vil enten have en form for relæ der kan tænde når den får en styrestrøm på 5,88V, eller endnu bedre, løse hvordan styringen fra modtageren giver signal til at tænde og slukke de forskellige komponenter.
Jeg er rimelig lærenem så det kunne være fedt hvis der var nogen der kunne lære lidt fra sig.

6
Generel Elektronik / Blinker relæ til RC
« Dato: Oktober 04, 2015, 20:53:11 »
Jeg skal have lavet lys på min RC helikopter, og har intet problemer med at lodde dioder, og lege med modstande. heller intet problem med at beregne størrelsen af modstanden eller at måle på dem.
Jeg skal have lavet nogle dioder der kan blinke på min helikopter, men jeg så helst de ikke blinkede samme hastighed.
De måtte helst gerne blinke 2 gange, og derefter en lille pause, og så blinke 2 gange igen.
Kan man få nogle komponenter, som man kan lodde sammen så man kan få sådan en effekt?

Sider: [1]